Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum BIST Hisse Senetleri S ile Başlayan Hisseler SASA Sasa Polyester Sanayi A.Ş. SASA Şirket Haberleri

SASA Şirket Haberleri
sondakikaborsa
SASA Şirket Haberleri
21
1531
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
sondakikaborsa Administrator
SASA – Yurtdışına 5 yıl vadeli 150 milyon dolara kadar paya dönüştürülebilir tahvil ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesindeki 63.810 m2’lik arsanın 30 milyon TL’ye satıldığı ve nakden tahsil edildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA & BOSSA – SASA’nın Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 64.000 m2’lik arsanın 20,5 milyon TL bedelle BOSSA’ya satışının tamamlanıp ve satış bedeli nakden tahsil edildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – Şirket tarafından yatırım bedeli yaklaşık 100 milyon dolar olan, ciroya yıllık katkısının ise 250 milyon dolar olması öngörülen Pet Tesisi yatırımının tamamlandığı ve deneme üretimlerine başlandığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – Deneme üretimlerine başlanan Şirketin Pet Tesisinde (Şişe Cipsi-Tekstil Cipsi) 500 ton/gün birinci kalite üretime ulaşıldığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – Yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar ve 1.500.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahip, Adana SASA tesislerinde gerçekleştirilecek PTA Üretim Tesisi Yatırımı kapsamında; şirket ile Wood Amec Foster Wheeler Iberica S.L.U. arasında PTA Prosesi Yardımcı İşletmeler ve Altyapı Dizayn Çalışmaları ve Müşavirlik Hizmetleri anlaşması, CTCI Corporation-Taiwan arasında ise Mühendislik Hizmetleri anlaşması imzalandığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – Şirketin PTA Üretim Tesisi Projesi ile ilgili ÇED halkın görüşüne açıldığı medyada yer aldı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – POY İplik Üretim Tesislerinde 1.000 ton/gün birinci kalite üretime ulaşıldığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA;
- Adana’da yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar olan ve 1.500.000 ton/yıl kapasiteli PTA Üretim Tesisi Yatırımı yapmak amacıyla hazırlanan ÇED Raporunun Bakanlık tarafından onaylandığı açıklandı.
- İthalatta Korunma Önlemleri Tebliği ile açılan soruşturma sonucunda Polietilen Tereftalat Cips ithalatında 3 yıl süreyle korunma önlemi olarak ek mali yükümlülük getirildiği, Cumhurbaşkanı Kararına göre ek mali yükümlülük birinci yıl 60 dolar/ton, ikinci yıl 58 dolar/ton ve üçüncü yıl 56 dolar/ton şeklinde belirlendiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SASA – Yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar ve 1.500.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahip, Adana SASA tesislerinde gerçekleştirilecek PTA Üretim Tesisi Yatırımı kapsamında, şirket ile Tecnicas Reunidas arasında tesisin anahtar teslim olacak şekilde kurulması iyi niyet anlaşması imzalandığı açıklandı.

Foruma Git: