SASA – Yurtdışına 5 yıl vadeli 150 milyon dolara kadar paya dönüştürülebilir tahvil ihracı kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.
SASA Şirket Haberleri
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
SASA – Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesindeki 63.810 m2’lik arsanın 30 milyon TL’ye satıldığı ve nakden tahsil edildiği açıklandı.
SASA & BOSSA – SASA’nın Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde bulunan 64.000 m2’lik arsanın 20,5 milyon TL bedelle BOSSA’ya satışının tamamlanıp ve satış bedeli nakden tahsil edildiği açıklandı.
SASA – Şirket tarafından yatırım bedeli yaklaşık 100 milyon dolar olan, ciroya yıllık katkısının ise 250 milyon dolar olması öngörülen Pet Tesisi yatırımının tamamlandığı ve deneme üretimlerine başlandığı açıklandı.
SASA – Deneme üretimlerine başlanan Şirketin Pet Tesisinde (Şişe Cipsi-Tekstil Cipsi) 500 ton/gün birinci kalite üretime ulaşıldığı açıklandı.
SASA – Yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar ve 1.500.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahip, Adana SASA tesislerinde gerçekleştirilecek PTA Üretim Tesisi Yatırımı kapsamında; şirket ile Wood Amec Foster Wheeler Iberica S.L.U. arasında PTA Prosesi Yardımcı İşletmeler ve Altyapı Dizayn Çalışmaları ve Müşavirlik Hizmetleri anlaşması, CTCI Corporation-Taiwan arasında ise Mühendislik Hizmetleri anlaşması imzalandığı açıklandı.
SASA – Şirketin PTA Üretim Tesisi Projesi ile ilgili ÇED halkın görüşüne açıldığı medyada yer aldı.
SASA – POY İplik Üretim Tesislerinde 1.000 ton/gün birinci kalite üretime ulaşıldığı açıklandı.
SASA;
- Adana’da yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar olan ve 1.500.000 ton/yıl kapasiteli PTA Üretim Tesisi Yatırımı yapmak amacıyla hazırlanan ÇED Raporunun Bakanlık tarafından onaylandığı açıklandı.
- İthalatta Korunma Önlemleri Tebliği ile açılan soruşturma sonucunda Polietilen Tereftalat Cips ithalatında 3 yıl süreyle korunma önlemi olarak ek mali yükümlülük getirildiği, Cumhurbaşkanı Kararına göre ek mali yükümlülük birinci yıl 60 dolar/ton, ikinci yıl 58 dolar/ton ve üçüncü yıl 56 dolar/ton şeklinde belirlendiği açıklandı.
- Adana’da yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar olan ve 1.500.000 ton/yıl kapasiteli PTA Üretim Tesisi Yatırımı yapmak amacıyla hazırlanan ÇED Raporunun Bakanlık tarafından onaylandığı açıklandı.
- İthalatta Korunma Önlemleri Tebliği ile açılan soruşturma sonucunda Polietilen Tereftalat Cips ithalatında 3 yıl süreyle korunma önlemi olarak ek mali yükümlülük getirildiği, Cumhurbaşkanı Kararına göre ek mali yükümlülük birinci yıl 60 dolar/ton, ikinci yıl 58 dolar/ton ve üçüncü yıl 56 dolar/ton şeklinde belirlendiği açıklandı.
SASA – Yatırım bedeli yaklaşık 935 milyon dolar ve 1.500.000 ton/yıl üretim kapasitesine sahip, Adana SASA tesislerinde gerçekleştirilecek PTA Üretim Tesisi Yatırımı kapsamında, şirket ile Tecnicas Reunidas arasında tesisin anahtar teslim olacak şekilde kurulması iyi niyet anlaşması imzalandığı açıklandı.
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Sasa Polyester'de grev hazırlığı | sondakikaborsa | 2 | 318 |
02-09-2023, 13:13 Son Mesaj: sondakikaborsa |
|
| SASA: Dev yatırım tamamlandı, hisseler yükselişe geçti | sondakikaborsa | 0 | 274 |
16-06-2020, 15:48 Son Mesaj: sondakikaborsa |
|
| SASA Pay Alım Satım Haberleri | sondakikaborsa | 2 | 413 |
15-06-2020, 12:26 Son Mesaj: sondakikaborsa |
|
| SASA Sasa Polyester Sanayi A.Ş. Hakkında | sondakikaborsa | 0 | 326 |
11-04-2020, 22:56 Son Mesaj: sondakikaborsa |
|