Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum BIST Hisse Senetleri S ile Başlayan Hisseler SAYAS Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. SAYAS Şirket Haberleri

SAYAS Şirket Haberleri
sondakikaborsa
SAYAS Şirket Haberleri
30
1557
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
sondakikaborsa Administrator
SAYAS Coronavirüs salgını nedeniyle Fas'taki müşteri Afriquia SMDC tarafından Fas Hükümeti'nin salgına ilişkin olarak aldığı tedbirler nedeniyle devam eden 2020 yılı projelerinin askı sürelerinin 20 Mayıs’a kadar uzatıldığı açıklandı.
SAYAS yorum, SAYAS forum, SAYAS hisse, SAYAS borsa 
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – salgın nedeniyle Fas'taki müşteri Afriquia SMDC tarafından Fas Hükümeti'nin salgına ilişkin olarak aldığı tedbirler nedeniyle devam eden 2020 yılı projelerinin askı sürelerinin 20 Mayıs’a kadar uzatıldığının açıklanması kapsamında, konuyla ilgili belirsizliklerin devam ettiği, projeler tekrar başlatılmadığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – salgın nedeniyle Fas'taki müşteri Afriquia SMDC tarafından Fas Hükümeti'nin salgına ilişkin olarak aldığı tedbirler nedeniyle devam eden 2020 yılı projelerinin askı sürelerinin 10 Haziran’a kadar uzatıldığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – Şirketin ana faaliyet alanının rüzgar enerji santrallerine yönelik yerli aksam ve bütünleyici parça tasarımı, üretimi ve satışı yapmak ve satış sonrası hizmetler sunmak şeklinde değişmesi kapsamında satış ve pazarlama faaliyetlerinde müşteri çeşitliliğine gidilmesi için çaba gösterildiği, bu kapsamda gerekli denetimler sonrasında General Electric’in ilgili tedarikçi listesine kayıt edildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – Salgın nedeniyle Fas'taki müşteri Afriquia SMDC tarafından Fas Hükümeti'nin salgına ilişkin olarak aldığı tedbirler nedeniyle devam eden 2020 yılı projelerinin askı sürelerinin uzatılması kapsamında, müşteri ile yapılan görüşmeler karşısında konuyla ilgili belirsizliğin devam ettiği, üretim programının da değiştirilmesi gerektiği, projelerin 2020 yılının ikinci dönemi içerisinde başlanmasının mümkün olmadığının değerlendirildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – Ada Satınalma ile acentelik ilişkisinin sonlandırılmasına ve alacaklarımıza karşılık ayrılmasına karar verilmesi kapsamında, alacakların tahsil kabiliyetinin düşük olduğu görüşünün alınması sebebiyle takip işlemlerine devam edileceği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – Coronavirüs salgını nedeniyle Fas'taki müşteri Afriquia SMDC tarafından Fas Hükümeti'nin salgına ilişkin olarak aldığı tedbirler nedeniyle devam eden 2020 yılı projelerinin askı sürelerinin uzatılması kapsamında, müşteri ile yapılan görüşmeler karşısında konuyla ilgili belirsizliğin devam ettiği, üretim programının da değiştirilmesi gerektiği, teslimatların 2020 yılının üçüncü çeyrek sonundan itibaren başlayabileceği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – İstanbul Şubesi'nin kapatılmasına karar verilmesi kapsamında Ticaret Sicil’e yapılan başvurunun yönetim kurulu kararını imzalayan iki kişinin yönetim kurulu üyesi olmadığı gerekçesi ile reddedildiği, Mersis kayıtlarının incelenerek Müdürlük'e gerekli itirazın yapılacağı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – İstanbul Şubesi'nin kapatılmasına karar verilmesi kapsamında Ticaret Sicil’e yapılan başvurunun yönetim kurulu kararını imzalayan iki kişinin yönetim kurulu üyesi olmadığı gerekçesi ile reddedilmesi kapsamında Müdürlük'e yapılan itiraz başvurusunun onaylandığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SAYAS – İstanbul Şubesi’nin kapatıldığının Ticaret Sicil’de tescil edilmesi kapsamında, konuyla ilgili ilanın TTSG’de yayımlandığı açıklandı.

Foruma Git: