Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum BIST Hisse Senetleri S ile Başlayan Hisseler SANFM Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş. SANFM Şirket Haberleri

SANFM Şirket Haberleri
sondakikaborsa
SANFM Şirket Haberleri
4
466
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
sondakikaborsa Administrator
SANFM – Otomotiv yalıtım malzemesi alanında üretilen nonwoven kumaşına ilişkin üretim numunesinin müşteri tarafından onaylandığı, üretim ve sevkiyatlara başlandığı açıklandı.
SANFM hisse forum, SANFM yorum
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SANFM – Aracı Kurumu ile piyasa yapıcılık faaliyetlerinin sonlandırıldığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SANFM – Borsa tarafından şirket paylarına 24 Şubat’a kadar tek fiyat işlem yöntemi, piyasa emri ve piyasadan limite emir giriş yasağı ve emir değiştirme tedbirleri getirildi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SANFM – Şirketin %50 pay sahibi olduğu Almanya merkezli bağlı ortaklığı Sanifoam GmbH'ın 50.000 Euro olan mevcut sermayesinin 100.000 Euro'ya çıkarılmasına, sermaye artışının 25.000 euro bedelinin şirket karşılanmasına karar verildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
SANFM – Tekirdağ Çerkezköy’deki fabrika binasının 2020’de aylık 218.000 TL olan kira gelirinin 2021 yılında 272.200 TL olarak belirlendiği açıklandı.