Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum BIST Hisse Senetleri M ile Başlayan Hisseler METUR Metemtur Otelcilik ve Turizm İşletmeleri A.Ş. METUR Pay Alım Satım Haberleri

METUR Pay Alım Satım Haberleri
sondakikaborsa
METUR Pay Alım Satım Haberleri
8
692
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
sondakikaborsa Administrator
METUR  Şirket paylarının geri alınması kapsamında geri alınan 900.000 adet pay 2,44 TL fiyattan satılırken, satış sonucunda 1,1 milyon TL kar elde edildi.
METUR hisse yorum, METUR pay, METUR alım, METUR satım
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Kanber Özcan tarafından 28.637 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,01’e yükseldi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Kanber Özcan tarafından 11.170 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %4,97’ye geriledi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Kanber Özcan tarafından 17.090 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,07’ye geriledi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Kanber Özcan tarafından 199.150 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %3,95’e geriledi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Haluk Bahadır tarafından 770.045 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %8,53’e yükseldi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Haluk Bahadır tarafından 1.067.324 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %14,46’ya yükseldi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Şenel Ünal tarafından 213.558 adet pay satılırken, şirket sermayesindeki payı %3,89’a geriledi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
METUR – Haluk Bahadır tarafından 1.162.058 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %20,91’e yükseldi.