Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum BIST Hisse Senetleri E ile Başlayan Hisseler ENKAI Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. ENKAI Pay Alım Satım Haberleri

ENKAI Pay Alım Satım Haberleri
sondakikaborsa
ENKAI Pay Alım Satım Haberleri
53
4011
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
sondakikaborsa Administrator
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,65 – 6,66 TL fiyat aralığından 222.200 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,65 – 6,66 TL fiyat aralığından 90.120 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,70 TL fiyattan 20.803 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,73 – 6,74 TL fiyat aralığından 72.677 adet pay geri alındı
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,84 – 6,85 TL fiyat aralığından 392.210 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,79 – 6,85 TL fiyat aralığından 817.000 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,70 – 6,76 TL fiyat aralığından 455.810 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,69 – 6,75 TL fiyat aralığından 854.285 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,84 – 6,92 TL fiyat aralığından 893.326 adet pay geri alındı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ENKAI – Şirket paylarının geri alınması kapsamında 6,92 TL fiyattan 30.000 adet pay geri alındı.

Foruma Git: