Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum BIST Hisse Senetleri Z ile Başlayan Hisseler ZOREN Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ZOREN Şirket Haberleri

ZOREN Şirket Haberleri
sondakikaborsa
ZOREN Şirket Haberleri
27
5701
  • 0 Oy(lar) - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:1 Ziyaretçi(ler)
Şuan Offine!
Şuan Offine!
sondakikaborsa Administrator
ZOREN – Şirketin %75, Jeruselam District Electricity’nin %25 oranında ortak olduğu ZJ Strong Energy’nin Filistin'de kurduğu 2 x 0,999 MWp kurulu güce sahip Dead Sea Güneş Enerji Santrali’nin devreye alındığı açıklandı
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN – Zorlu Doğal Gaz’ın paylarının tamamının pay başına 20,85 TL fiyatla 208,5 milyon TL bedelle şirketin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Zorlu Enerji’nin devralınması işlemi için EPDK'dan gerekli onayın alındığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN;
- 205 gün vadeli 20,7 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
- 392 gün vadeli 52,2 milyon TL tutarında tahvil ihraç edildi.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN – Zorlu Doğal Gaz Tedarik Ticaret’in paylarının tamamının Şirketin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Zorlu Enerji Dağıtım tarafından devralınması işleminin tescil edildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN – Şirketin %100 bağlı ortaklığı Zorlu Jeotermal Enerji, Alaşehir I Jeotermal Enerji Santrali'ne entegre olarak güneş enerjisinden elektrik üretmek üzere Birleşik Yenilenebilir Elektrik Üretim Tesisi kurmayı planlaması kapsamında mevcut elektrik üretim lisansının 48,5880 MWm / 45 MWe olarak tadil edilmesi için EPDK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN - Şirket kayıtlı sermaye tavanının 3 milyar TL'den 6 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verilirken, %100 bedelli sermaye artırım yapılmasına yönelik çalışmaların başlanmasına karar verildiği açıklandı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 3 milyar TL’den 6 milyar TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.
Şuan Offine!
Şuan Offine!
ZOREN – Şirketin Alaşehir Jeotermal Enerji Santrali'ne entegre olarak güneş enerjisinden elektrik üretmek üzere "Birleşik Yenilenebilir Elektrik Üretim Tesisi" kuracağı medyada yer aldı.

Muhtemelen İlgili Konular…
Konu Yazar Yanıtlar Okunma Son Gönderi
  ZOREN Pay Alım Satım Haberleri sondakikaborsa 1 874 04-01-2021, 10:42
Son Gönderi: sondakikaborsa
Brick
ZOREN Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Hakkında sondakikaborsa 0 694 13-04-2020, 21:04
Son Gönderi: sondakikaborsa

Hızlı Erişim: