Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum Portal

Portal
28-03-2020, 2:10
Yorumlar : 0 • Okunma : 226
1961 yılında kurulan Aygaz, LPG’nin temini, stoklanması, dolumu ve LPG’li cihaz üretimi ile satışını kapsayan süreçleri gerçekleştiren entegre bir LPG şirketidir.
LPG sektöründe faaliyet gösteren halka açık ilk şirket olan Aygaz, 81 ilde 1.718 otogaz, 2.406 tüpgaz istasyonuyla hizmet vermektedir.
Tüketiciler tarafından en çok tercih edilen LPG ürünlerini sunan Aygaz, her gün 60 binin üzerinde eve girmekte ve günde 200 bin araca, Aygaz ve markalarının istasyonlarından yakıt temin etmektedir.

3 gemilik tek Türk gemi filosu destekli kuvvetli lojistik yapısı sayesinde, kendi nihai müşterilerinin, diğer LPG dağıtım şirketlerinin ve yurtdışı müşterilerinin içinde olduğu geniş bir ekosisteme, yüksek kaliteli ve ekonomik LPG temini sağlamaktadır. Bu kapsamda Aygaz, Avrupa’nın en büyük LPG ithalatçısı konumundadır. Yüksek temin miktarı ve kaynak çeşitliliği ile güçlü lojistik altyapısının verdiği imkânları kullanarak transit satışlar da gerçekleştirmektedir.Borsada AYGAZ ismi ile işlem görmektedir.

AYGAZ Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
28-03-2020, 2:05
Yorumlar : 0 • Okunma : 233
AYES Çelik Hasır 1978 yılında Isparta’da kuruldu ve çelik hasır üretimine başladı. Teknik kadro, teknoloji ve donanım yönünden sürekli gelişerek iş hacmini arttıran bir trend yakaladı. Gelişen ve büyüyen piyasalara ayak uydurabilmek amacı ile, 2000 yılında İzmir Kemalpaşa’da kurulan modern çelik hasır fabrikasıyla üretim kapasitesini arttırdı. 2006 yılında ise Isparta'dan Kocaeli - Dilovası'na taşınan fabrika, üretim hayatını burada devam ettirdi. Gelişmiş üretim teknolojisi, uzman kadrosu ve uluslararası standartlarda üretimi ile inşaatların vazgeçilmezi, Türkiye’nin de en büyük çelik hasır üreticisi oldu.Borsada AYES ismi ile işlem görmektedir.

AYES Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
28-03-2020, 2:01
Yorumlar : 0 • Okunma : 300
AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ, elektrik üretimi, iletimi, dağıtımı ve ticareti ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket, Çamlıca ve Yamula'da iki hidroelektrik santralin (HES) yanı sıra Akbük'te bir rüzgar enerjisi santrali ve Ostim'de doğalgaz üretim santrali işletmektedir. AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ ayrıca hidroelektrik enerji santralleri ve rüzgar enerjisi santralleri inşaatı ve yönetimi ile ilgilenmektedir. AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİNİN bağlı şirketleri arasında yine enerji sektöründe faaliyet gösteren Ayen Elektrik Tic. AŞ, Kayseri Elektrik Üretim San. ve Tic. AŞ ve Ayen Ostim Enerji Üretim AŞ bulunmaktadır. AYEN ENERJİ ANONİM ŞİRKETİ, Aydıner İnşaat AŞ'nin bir iştirakidir. Şirketin yine enerji sektöründe faaliyet gösteren Ayel Elektrik Üretim Sanayii ve Ticaret A.Ş. adında bir iştiraki vardır.

AYEN Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 19:00
Yorumlar : 0 • Okunma : 315
Yaşar Holding’in bir kuruluşu olup, Ege'nin incisi, güzel İzmir’in 80 km. batısındaki Çeşme ilçesinin Boyalık Mevkii Kalem Burnu'nda 140.000 m2’lik alanda kurulmuş Türkiye’nin en büyük tesislerinden biridir. İnşasına 1972 yılında başlanmış olup, 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak, 1974 yaz sezonunda faaliyete geçmiştir.borsada AYCES ismi ile işlem görmektedir.

AYCES Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 18:53
Yorumlar : 0 • Okunma : 308
PETROL, PETROL ÜRÜNÜ, PETROL TÜREVLERİ, BENZİN, MOTORİN, GAZYAĞI, FUEL OİL, SOLVENT, JET YAKITI GİBİ HER TÜRLÜ AKARYAKIT, MADENİ YAĞLAR, GRES VB. ALIMINI, SATIMINI YAPMAK, HER TÜRLÜ PETROL, YÜKLEME, BOŞALTMA DEPOLAMA, DAĞITIM, DOLUM TESİSLERİNİ KURMAK, İŞLETMEK, KİRAYA VERMEK vs işlemlerini gerçekleştiren firma Borsada AVTUR ismi ile işlem görmektedir.

AVTUR Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 18:45
Yorumlar : 0 • Okunma : 300
AVOD A.Ş. 2003 yılında, HASAT BNO Group(kuruluş tarihi,1995)un sağlam temellerine dayanarak kurulan bir anonim şirkettir. Kuruluşu ile beraber HASAT BNO Group’un itici gücünü de alarak AVOD A.Ş., her türlü kurutulmuş sebze ve türevleri, sebze bazlı hazır yemek, tarımsal üretim, işleme, uluslararası satış ve pazarlama konusunda Türkiye’nin lider şirketlerinden biri olmuştur. 15.000 m² açık ve 5.000 m² kapalı alan ile yıllık 3.000 ton son ürün kapasitesi ile Türkiye kurutulmuş sebze ihracatının %20 lik kısmını gerçekleştirmektedir. ve Farmer`s Choice markası ile de iç piyasaya ürünler vermektedir.
Müşteri memnuniyetinin kaliteli ürün ve üretimden geçtiği felsefesine inanan AVOD A.Ş. tohum ithalinden son ürün paketlemesine kadar geçen tüm evrelerde profesyonel zirai ekim, üretim, kalite kontrol elemanları ile süreci başından sonuna kadar titizlikle takip etmektedir. Kurulmuş olan BRC ve IFS sistemleri üretimin uluslar arası standartlarda olmasını sağlamaktadır.

AVOD Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 18:40
Yorumlar : 0 • Okunma : 359
Türkiye'nin önde gelen bireysel emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden AvivaSA Emeklilik ve Hayat, 31 Ekim 2007 tarihinde kuruldu. Türkiye'nin en güçlü gruplarından Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. ile üç yüz yılı aşan köklü bir geçmişe sahip İngiliz sigorta devi Aviva plc.'nin eşit ortaklık ilkesiyle kurulan AvivaSA'nın hisselerinin yüzde 20'lik bölümü ise "AVISA" koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmektedir.

Toplam 18 şirketin faaliyet gösterdiği sektörde AvivaSA; yüzde 19,3 pazar payı, devlet katkısı dahil 15 milyar TL'yi aşkın fon büyüklüğü ve 860 bin kişiyi aşkın katılımcı sayısıyla bireysel emeklilik fon büyüklüğü bazında lider konumdadır. 2016 yılında Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından, Sermaye Piyasaları Kongresi'nde verilen "TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri"nde "En Büyük Portföy Değerli Emeklilik Fonu Kurucusu" ödülünün sahibi olmuştur.

AVISA Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 18:35
Yorumlar : 0 • Okunma : 372
Avrupa Yatırım Holding, yenilikçi, takipçi, değer odaklı ve sorumlu yaklaşımı ile güçlü büyüme potansiyeline sahip sektörlerde reel yatırımları gerçekleştirmeyi planlamaktadır.
Yönetim kurulu başkanımız Sayın Ramazan Burak Telli liderliğinde 2014 yılında sağlık sektörü ile faaliyetlerine başlayan Avrupa Yatırım Holding, orta vadede yatırımlarına sağlık, enerji, inşaat, yazılım gibi stratejik sektörlere yatırım yapmayı ve hızlı bir şekilde büyümeyi hedeflemektedir.

Avrupa Yatırım Holding; daha birçok kişiye ulaşarak Türkiye’de ve yurt dışında öncü sektörlerde faaliyet göstermeye, analizlere dayalı istikrarlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisini tercih etmektedir.

AVHOL Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 18:26
Yorumlar : 0 • Okunma : 423
Şirket 1996 yılında kurulmuştur.2005 yılında Galip Öztürk’ün çoğunluk hisselerini satın almasıyla yeni bir kimlik kazanmıştır.
Şirket Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından portföy yönetim hizmeti almaktadır.
Şirket 14.10.2010 tarihinde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüşmüştür.
Şirketin amacı, gayrimenkul ve gayrimenkule dayalı haklardan oluşan bir portföy oluşturmak ve söz konusu gayrimenkul portföyünü gayrimenkul yatırım ortaklıklarına ilişkin mevzuatla belirlenmiş ilke ve kurallar çerçevesinde yönetmektir.

AVGYO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
27-03-2020, 18:18
Yorumlar : 0 • Okunma : 324
1994 yılında Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı statüsünde kurulurak faaliyete geçmiştir. 1995 yılından itibaren hisselerini halka arz etmek sureti ile İMKB de işlem görmeye başlamıştır. Geçen yıllar içerisinde çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren firmamız, 2011 yılı Aralık ayında almış olduğu kararla, Yatırım Holding statüsünde faaliyet göstermek için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurmuştur. 2012 yılı içerisinde gerekli izinler alınarak prosedürler tamamlanmıştır. Firmamız halen yeni ünvanı ATLANTİS YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ olarak yatırımcılarına ve ülke ekonomisine hizmet etmektedir.

ATSYH Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.