Portal
04-04-2020, 15:07
Yorumlar : 0 • Okunma : 329

İHLAS GAZETECİLİK ANONİM ŞİRKETİ eski adıyla Türkiye Gazetesi, başta gazete yayıncılığı olmak üzere medya sektöründe faal Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin baskı portföyü kitap, dergi, dergi ekleri, ilaveler ve broşürleri de içermektedir. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Trabzon ve Antalya'da matbaaları vardır. Yalnız İstanbul tesisinin kapasitesi saatte 55.000 gazetedir. Şirketin Ankara, İzmir, Adana, Trabzon ve Antalya'daki baskı ofisleri bölgesel günlük olaylar hakkında yerel haberlerin desteklediği ayrı sayfalar çıkarmaktadır. Şirketin ülke genelindeki gazete bayilerinde satışın yanında eve ve işyerine teslim sistemi de vardır. İHLAS YAYIN HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN bir iştirakidir. Borsada IHGZT kodu ile işlem görmektedir.
IHGZT Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
IHGZT Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
04-04-2020, 1:39
Yorumlar : 0 • Okunma : 709

İHLAS EV ALETLERİ İMALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, elektrikli ev aletleri imalatı ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin ürünleri arasında temizlik robotları, ters ozmos sistemleri, elektrikli su ısıtıcılar, su arıtıcılar, elektrikli oda ısıtıcılar, vakumlu süpürgeler, çay takımları, elektronik tartılar ve elektrikli sinek öldürücüler bulunmaktadır. Şirket, ürünlerini Aura, İhlas ve Ora markaları altında pazarlamaktadır. Ayrıca, yedek parça ve satış sonrası servis de sunmaktadır. Şirket, ürünlerini Rusya, Almanya, Macaristan, Yunanistan, Portekiz, İtalya, Polonya, Kamerun ve Güney Afrika dahil 30'dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Şirket, ürünlerini distribütörü İhlas Pazarlama AŞ aracılığıyla pazarlamaktadır. Borsada IHEVA kodu ile işlem görmektedir.
IHEVA Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
IHEVA Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
04-04-2020, 1:36
Yorumlar : 0 • Okunma : 560

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Metemteks Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, çeşitli tipte ipliklerin imalat ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Ürünleri arasında nakış, dokuma etiket üretimi, dokumacılık ve çözgülü örmede kullanılan polyester, tekstürize, bükümlü, atkı ve çözgü iplikleri bulunmaktadır. Şirketin iplikleri 65'ten fazla renkte sunulmaktadır. IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN Çorlu, Tekirdağ'da bir iplik üretim tesisi vardır. Ürünleri hem yerli hem yabancı piyasalarda pazarlanmaktadır. 4 Mart 2008 itibariyle Şirket perdelik kumaş üretimini bırakmış ve elektrik enerjisi üretimi ve dağıtımı ile uğraşan iştirakleri BBS Elektrik Üretim Dağıtım AŞ, Global Enerji Elektrik Üretim AŞ ve BND Elektrik Üretim Ltd. Şti. aracılığıyla enerji sektöründe faaliyette bulunmaya başlamıştır. Borsada IEYHO kodu ile işlem görmektedir.
IEYHO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
IEYHO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
04-04-2020, 1:33
Yorumlar : 0 • Okunma : 597

İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, gayrimenkul yatırımları ve portföy yönetimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket ayrıca gayrimenkul ve proje geliştirme, konut binalarının satışı, kiralanması ve finansal kiralanması ile de ilgilenmektedir. Geliştirme projeleri İstanbul'da ev ve apartman komplekslerini içermektedir. Borsada IDGYO kodu ile işlem görmektedir.
IDGYO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
IDGYO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
04-04-2020, 1:30
Yorumlar : 0 • Okunma : 687

idealist danismanlik AS , eski adıyla MCT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ, yönetim danışmanlığı hizmetleri sunan Türkiye merkezli bir yönetim danışmanlığı şirketidir. Şirket, organizasyonel gelişim ve insan kaynakları danışmanlığı hizmetlerinin yanı sıra eğitimler de vermektedir. Ayrıca, uluslararası yönetici eğitimleri ve gelişim programları da sunmaktadır Idealist Danismanlik AS, Middle East Management Centre Sprl'nin bir iştirakidir ve Eventus Organizasyon Fuarcılık ve Ticaret Anonim Şirketi adında bir iştiraki vardır. Borsada IDEAS kodu ile işlem görmektedir.
IDEAS Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
IDEAS Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
04-04-2020, 0:51
Yorumlar : 0 • Okunma : 668

ICBC TURKEY BANK ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Tekstil Bankası AŞ, kurumsal ve bireysel bankacılık faaliyetleri ile iştigal eden Türkiye merkezli bir bankadır. Bankanın kurumsal ve ticari bankacılık ürün ve hizmetleri arasında yurtiçi ve ihracat finansmanı, risk yönetimi, Eximbank kredileri, yabancı krediler, gayri nakdi krediler, faktoring ve leasing bulunmaktadır. Bireysel bankacılık hizmetleri tüketici kredileri, tasarruf hesapları, kredi kartları, ödeme hizmetleri, kiralık kasalar, sigorta hizmetleri ve özel emeklilik planlarından oluşmaktadır. Banka ayrıca yatırım fonlarına, hazine bonoları ve devlet bonoları ve Euro tahvillere yatırım gibi yatırım hizmetleri sunmaktadır. Buna ek olarak, Banka, internet bankacılığı hizmeti de vermektedir. Banka, Türkiye genelinde 44 şube aracılığıyla faaliyet göstermektedir. Şubeleri ağırlıklı olarak Türkiye'nin batı bölgesinde bulunmaktadır. Borsada ICBCT kodu ile işlem görmektedir.
ICBCT Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
ICBCT Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
04-04-2020, 0:34
Yorumlar : 0 • Okunma : 367

HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK ANONİM ŞİRKETİ, medya sektöründe faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket iştirakleri ve ortak şirketleri aracılığıyla yurtiçinde ve yurtdışında basım, dağıtım, İnternet yayıncılığı, kitap yayıncılığı, reklam, radyo ve televizyon yayıncılığı ve pazarlama gibi hizmetler vermektedir. Şirket, İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Trabzon ve Almanya'da yedi matbaa işletmektedir. Türkiye'de bir dağıtım şirketi olan Doğan Dağıtım, Şirketin ürünlerinin yurtiçinde dağıtımından sorumludur. Hürriyet, Doğan Yayın Holding AŞ'nin bir iştirakidir. Şirket Haziran 2014'te Doğan Ofset Yayıncılık ve Matbaacılık AŞ'deki %99,93'lük payını satmıştır. Borsada HURGZ kodu ile işlem görmektedir.
HURGZ Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
HURGZ Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
03-04-2020, 23:48
Yorumlar : 0 • Okunma : 375

HUB GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla GEDİK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Marbas B Tipi Menkul Yatırım Ortaklığı, öncelikli olarak hisse senetleri haricinde yerli ve uluslararası piyasalarda işlem gören sermaye piyasası araçlarının yanı sıra organize piyasalarda işlem gören altın ve diğer kıymetli madenlerin yönetimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir portföy yönetim şirketidir.Borsada HUBVC kodu ile işlem görmektedir.
HUBVC Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
HUBVC Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
03-04-2020, 23:44
Yorumlar : 0 • Okunma : 294

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, gayrimenkullere, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yapmak, ülkemiz gayrimenkul piyasasındaki değişim ve ilerlemeye ivme kazandırmak, Türkiye ekonomisi için değer yaratmak, dünya standartlarında projelere imza atmak ve sektörün önde gelen güvenilir firmalarından biri olmak adına 18.10.2010 tarihinde faaliyete geçmiştir. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığıdır. Gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmaktadır. Borsada HLGYO kodu ile işlem görmektedir.
HLGYO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
HLGYO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
03-04-2020, 23:40
Yorumlar : 0 • Okunma : 657

HEKTAŞ TİCARET TÜRK ANONİM ŞİRKETİ, tarım ilaçları ve veterinerlik ürün ve ilaçları üretim ve pazarlaması ile iştigal eden Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirket, Gebze ve Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgelerinde iki fabrika işletmektedir. Gebze Fabrikasının yıllık üretim kapasitesi 52.766 ton, Şanlıurfa Fabrikasının yıllık kapasitesi ise 22.360 tondur. Zirai ve ev insektisitleri, herbisitler, fungisitler, yaprak gübreleri, bitki gelişim düzenleyiciler, fumigantlar, organik çiftçilik ürünleri, antibakteriyel ve antiparazitik ilaçlar, vitaminler ve hormonlar dahil kimyasal tarım ürünleri ve veteriner ürünleri sunmaktadır. Şirketin ürünleri Türkiye genelinde yedi şehirdeki bölge büroları aracılığıyla 1500'ün üzerinde tarım ilaçları ve pestisit bayi ve distribütörüne pazarlanmaktadır. Şirket, OYAK'ın bir iştirakidir. Borsada HEKTS kodu ile işlem görmektedir.
HEKTS Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
HEKTS Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.