Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum Portal

Portal
05-04-2020, 19:49
Yorumlar : 0 • Okunma : 295
KSTUR hissesi 3.4.2020 tarihinde günü 21,74 TL'den ve %0,18 deger kazancı ile tamamladı. Hisse senedi 21,74 TL'den yaptığı kapanış ile 10 günlük hareketli ortalamaların altında seyrediyor. Hisse senedinin kısa vadeli yönü için 10 ve 21 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde kalıp kalmadığı izlenmelidir. Şayet hisse senedi 50 günlük hareketli ortalaması olan 24,9272 TL'nin altına inerse orta vadeli trend yön değiştirerek sat sinyali verecektir. 0,94 seviyesinde bulunan Momentum indikatörü hissenin güç kaybettiğini gösteriyor. Bu konumu ile satım bölgesinde bulunan hissede 100 seviyesi referans dönüş noktası olarak takip edilmelidir. Bu seviyeden dönüş yapılması halinde gösterge pozitif sinyal üretmeye başlayacaktır. CCI indikatörü -61,83 değeri ile hissenin satım bölgesinde olduğunu göstermektedir. Hisse en son 17 gün önce -100 aşağı keserek aşırı satım bölgesine girdi.Borsada KSTUR kodu ile işlem görmektedir.

KSTUR Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:58
Yorumlar : 0 • Okunma : 274
KARSU TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, pamuklu, sentetik pamuklu ve satın alınan elyaftan suni elyaf karışımı ipliklerin yanı sıra örme kumaşların üretimi ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Faaliyetleri arasında kumaş boyama da yer almaktadır. Şirketin ürün portföyü ring iplikler, compact iplikler, open end iplikler, hava jetli iplikler, core spun iplikler, siro spun iplikler, renkli, teknik, işlevsel ve bükümlü ipliklerin yanı sıra moda ve teknik kumaşlardan oluşmaktadır. Şirket üretimde Promodal, Modal, Coolmax, Thermolite ve Thermocool gibi iplik çeşitlerinin yanında Tencel, Viscon, Aircell ve Supima pamuk gibi çeşitleri de kullanmaktadır. Buna ek olarak araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile de uğraşmaktadır. Borsada KRTEK kodu ile işlem görmektedir.

KRTEK Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:56
Yorumlar : 0 • Okunma : 182
KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, Kristal, Chat, Rival, Tombik, Redline ve Bwin markaları altında gazlı alkolsüz içecekler, maden ve kaynak suyu, soğuk çay ve meyve suları dahil alkolsüz içeceklerin imalat, şişeleme ve pazarlanması ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. KRİSTAL KOLA VE MEŞRUBAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİNİN alkolsüz içecekler için Balıkesir ve Kırıkkale'de imalat fabrikaları, Edremit ve Sapanca'da maden ve kaynak suları için şişeleme tesisleri vardır. Şirket, ürünlerini eskiden Atmaca Gıda Üretim ve Tic. AŞ adını taşıyan iştiraki olan İhlas Meşrubat Üretim ve Pazarlama AŞ ve yetkili bayileri aracılığıyla yerli ve yabancı piyasalarda pazarlamakta ve dağıtmaktadır. İHLAS HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİNİN bir parçasıdır. Borsada KRSTL kodu ile işlem görmektedir.

KRSTL Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:53
Yorumlar : 0 • Okunma : 325
KRON TELEKOMÜNİKASYON HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir şirkettir. Telekomünikasyon hizmetleri vermektedir. Çözümleri arasında erişim ağı yönetimi çözümleri, IP hizmetleri yönetimi çözümleri ve ileri hizmetler için diğer çözümler yer almaktadır. Borsada KRONT kodu ile işlem görmektedir.

KRONT Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:50
Yorumlar : 0 • Okunma : 411
KÖRFEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye merkezli bir gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketidir. Şirketin portföyü İstanbul'un Anadolu tarafındaki Kartal ilçesinde bir konut ve ticari alan ortak projesi olan Eagle Horizon Projesinin yanı sıra iki arsa olan Gür Tesisi ve Kilyos Arazisini içermektedir. Borsada KRGYO kodu ile işlem görmektedir.

KRGYO Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:47
Yorumlar : 0 • Okunma : 241
KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ D Sınıfı, demir, çelik ve kömür ürünleri ve bunların türevlerinin imalat ve satışı ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin ürünleri dört gruba ayrılmaktadır: Demir kütükleri, çubukları ve kiriş kütüklerini içeren Çelik Ürünler; sıcak hadde yuvarlak çelik çubuklar ve nervürlü çubuklar, çelik nip kirişleri, profiller, raylar ve kütükler gibi Haddehane Ürünleri; döküm, metalürjik ve ceviz kok, amonyum sülfat, preslenmiş naftalin, katran badana, karbolik yağ, benzin, rafine ve yıkanmış petrol ve ham katrandan oluşan Kok Ürünleri ve pik demiri, granül cüruf, oksijen, azot ve argon gibi Diğer Ürünler. Şirketin üretim tesisleri Karabük'tedir. Şirketin iştirakleri Karçel Karabük Çelik Yapı İmalat Montaj İnşaat Nakliyat Turizm San. ve Tic. AŞ, Enbatı Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kardemir Döküm Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'dir. Borsada KRDMD kodu ile işlem görmektedir.

KRDMD Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:44
Yorumlar : 0 • Okunma : 350
KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ B Sınıfı, demir, çelik ve kömür ürünleri ve bunların türevlerinin imalat ve satışı ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin ürünleri dört gruba ayrılmaktadır: Demir kütükleri, çubukları ve kiriş kütüklerini içeren Çelik Ürünler; sıcak hadde yuvarlak çelik çubuklar ve nervürlü çubuklar, çelik nip kirişleri, profiller, raylar ve kütükler gibi Haddehane Ürünleri; döküm, metalürjik ve ceviz kok, amonyum sülfat, preslenmiş naftalin, katran badana, karbolik yağ, benzin, rafine ve yıkanmış petrol ve ham katrandan oluşan Kok Ürünleri ve pik demiri, granül cüruf, oksijen, azot ve argon gibi Diğer Ürünler. Şirketin üretim tesisleri Karabük'tedir. Şirketin iştirakleri Karçel Karabük Çelik Yapı İmalat Montaj İnşaat Nakliyat Turizm San. ve Tic. AŞ, Enbatı Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kardemir Döküm Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'dir. Borsada KRDMB kodu ile işlem görmektedir.

KRDMB Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:41
Yorumlar : 0 • Okunma : 412
KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ A Sınıfı, demir, çelik ve kömür ürünleri ve bunların türevlerinin imalat ve satışı ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin ürünleri dört gruba ayrılmaktadır: Demir kütükleri, çubukları ve kiriş kütüklerini içeren Çelik Ürünler; sıcak hadde yuvarlak çelik çubuklar ve nervürlü çubuklar, çelik nip kirişleri, profiller, raylar ve kütükler gibi Haddehane Ürünleri; döküm, metalürjik ve ceviz kok, amonyum sülfat, preslenmiş naftalin, katran badana, karbolik yağ, benzin, rafine ve yıkanmış petrol ve ham katrandan oluşan Kok Ürünleri ve pik demiri, granül cüruf, oksijen, azot ve argon gibi Diğer Ürünler. Şirketin üretim tesisleri Karabük'tedir. Şirketin iştirakleri Karçel Karabük Çelik Yapı İmalat Montaj İnşaat Nakliyat Turizm San. ve Tic. AŞ, Enbatı Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kardemir Döküm Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'dir. Borsada KRDMA kodu ile işlem görmektedir.

KRDMA Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:38
Yorumlar : 0 • Okunma : 341
KAPİTAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, yatırım ve portföy yönetimi ile uğraşan Türkiye merkezli bir yatırım ortaklığıdır. Şirketin ana faaliyetleri arasında ortaklık portföyü oluşturmak ve gerektiğinde bunu değiştirmek; ilgili riski dağıtmak; portföy yönetimi ile ilgili gerekli tedbirleri almak için menkul kıymetler borsası ve diğer ilgili organizasyonları yakından gözlemlemek ve portföyün değerini istikrarlı kılmak veya yükseltmek için araştırmalar yapmak bulunmaktadır. 31 Aralık 2009'da sona eren yılda Şirketin portföyü kamu ve özel sektör hisselerinden, devlet tahvillerinden ve ters repo araçlarından oluşmaktaydı. KAPİTAL YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, Galata Menkul Değerler AŞ'den yatırım danışmanlığı hizmetleri almaktadır. Borsada KPHOL kodu ile işlem görmektedir.

KPHOL Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.
05-04-2020, 18:36
Yorumlar : 0 • Okunma : 412
KOZA ALTIN İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ, Türkiye'de altın aramak ve altın madenleri işletmek üzere kurulmuş Türkiye merkezli bir şirkettir. Şirketin 2012'nin 12 ayında yaklaşık 338.182 ons altın üretimi olmuştur. 31 Aralık 2012 itibariyle Türkiye genelinde Akdeniz ve Marmara bölgelerinde, Karadeniz bölgesinde, Orta ve Doğu Anadolu'da 53 işletme ruhsatı ve 406 arama ruhsatı vardı. Şirketin dört işletme madeni vardır: Ovacık'ta bir yeraltı madeni; Mastra ve Çukuralan'da hem yeraltı hem açık ocak madenciliği yöntemlerini kullandığı bir maden; Çukuralan'da hem yeraltı hem açık ocak madencilik yöntemlerini kullandığı bir maden ve Kaymaz'da bir açık maden. Borsada KOZAL kodu ile işlem görmektedir.

KOZAL Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.