Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: CMBTN Çimbeton Hazır Beton ve Prefabrik Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hakkında
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Çimbeton, üretim ve dağıtım aşamalarında teknolojinin son yeniliklerini kullanmakta, yenilenmiş dağıtım filosu ile tüketicinin gereksinimini hızlı ve en doğru koşullarda karşılayarak sektöründeki öncülüğünü sürdürmektedir. Sektördeki öncülüğünü insan gücüne yaptığı yatırımlarla da pekiştiren Çimbeton, üretimden satışa, kalite kontrolden pazar ihtiyaçlarına kadar, bunları karşılayacak, etkili, eğitimli ve deneyimli insan kaynağına sahiptir.
Misyonu doğrultusunda müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyan Çimbeton, aynı zamanda güvenirlilik, çevreye duyarlılık ve kalitenin sürekliliği ilkelerini benimsemektedir. Tüm tesisleri, TSE Türk Standartlarına Uygunluk ve İmalata Yeterlilik Belgeleri ile Beton Kalite Güvence Sistemi Uygunluk Belgesi’ne sahiptir. TSE standartlarındaki tüm beton türlerini üretebilen Çimbeton; Ege Bölgesi’nde yüksek performanslı ve kaliteli hazır beton kavramı ile özdeşleştikten sonra bugün Marmara Bölgesi’nde de aranan bir şirket olma yolundaki yolculuğunu emin adımlarla sürdürmektedir.

Çimbeton, Ege Bölgesi’nde faaliyete geçen ilk kurumsal hazır beton üretim şirketi olmasının yanında sektörde de halka açık ilk şirkettir. Çimbeton hisseleri 18 Aralık 1997 tarihinden bu yana BİST'de işlem görmektedir.Borsada CMBTN kodu ile işlem görmektedir.

CMBTN Hisse grafiği için buraya tıklayabilirsiniz.