Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: BMELK Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
BMELK – Şirket tarafından Türkiye Finans Katılım Bankası’na dava açıldığı, davalı banka nezdinde bulunan Şirkete ait banka hesabında bulunan paranın,  borca karşılık el konulması sebebi ile uğranılan zararın tazminin istendiği ve dava sürecinin devam ettiği açıklandı.
BMELK yorum, BMELK hisse forum, BMELK borsa, BMELK haber
BMELK – Borsa tarafından şirket paylarına 5 Ekim’e kadar açığa satış, kredili işlem yasağı, brüt takas tedbiri ve emir toplama aşamalarında denge bilgisi yayınının kısıtlanması tedbirleri getirildi.
BMELK – Şirket tarafından Türkiye Finans Katılım Bankası’na dava açıldığı, davalı banka nezdinde bulunan Şirkete ait banka hesabında bulunan paranın, borca karşılık el konulması sebebi ile uğranılan zararın tazminin istendiği ve dava sürecinin devam ettiği açıklandı.
BMELK – Şirket kayıtlı sermaye tavanın 30 milyon TL’den 200 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.
BMELK – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 30 milyon TL’den 200 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylanırken, Ticaret Bakanlığı’na da başvuru yapıldı.
BMELK – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 30 milyon TL’den 200 milyon TL’ye yükseltilmesi işlemi Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı.
BMELK ;
- Şirket ile Bayram Kınay ve Yamanoğulları Tarım ve Hayvancılık Gıda arasında imzalanan Borcun Devri Sözleşmesi kapsamında, şirketin 500.000 euro tutarındaki yükümlülüğünün tamamen ortadan kaldırıldığı ve bu tutarın şirketin gelir olarak kaydedildiği açıklandı.
- Şirket hissedarlarından Bayram Kınay'ın sahip olduğu 1.360.000 adet A grubu imtiyazlı ve 12.240.000 adet B grubu pay olmak üzere toplam 13.600.000 adet borsada işlem görmeyen statüdeki payın tamamının Pamukova Elektrik’e devri işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.
BMELK – Şirket hissedarlarından Bayram Kınay'ın sahip olduğu 1.360.000 adet A grubu imtiyazlı ve 12.240.000 adet B grubu pay olmak üzere toplam 13.600.000 adet borsada işlem görmeyen statüdeki payın tamamının Pamukova Elektrik’e devri işlemlerinin tamamlanması kapsamında, Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Pay Alım Teklifi Tebliği" hükümleri uyarınca pay alım teklifi için SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
BMELK– Şirketin Tortum Elektrik Üretim ile devralma suretiyle birleşmesine, ayrılma hakkı kullanım fiyatının 5,54 olarak belirlenmesine karar verilirken, birleşme işlemleri kapsamındaki işlemler için Şirket yönetimine yetki verildiği belirtildi.
BMELK – Şirketin Tortum Elektrik Üretim ile devralma suretiyle birleşmesine, ayrılma hakkı kullanım fiyatının 5,54 TL’den 5,61 olarak revize edildiği açıklandı.
Sayfa: 1 2