Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: EGEEN Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
EGEEN;
  • Şirketin müşterileri Man Truck&Bus, Scania Avrupa  ve  Evobus&MBT Hoşdere’nin kademeli olarak üretim faaliyetlerine başladıkları açıklandı.
  • Şirketin ABD'de kurulu Autotech Fund II, LP fonuna katılma kararı alındığı, şirketin başlangıçta 513.000 dolar yatırım yapacağı, beş yıllık süreçte Fon tarafından çağrıda bulunulduğunda bu tutarın yükseltilebileceği, taahhüt tavanının 1,8 milyon dolar ile sınırlı olduğu açıklanırken, Fona katılımının İngiltere'de kurulan, 1000 sterlin Poundu sermayeli Ege Tech aracılığı ile yapılacağı belirtildi.
EGEEN yorum, EGEEN forum, EGEEN hisse, EGEEN borsa, EGEEN haber
EGEEN – Yatırım teşvik belgesi kapsamında, yerli alım listesinin 582.000 TL arttırılması ve bir yıl ek süre verilmesi konusunda başvuruda bulunulduğu, Pınarbaşı Merkez Üretim Tesisindeki modernizasyon çalışmalarının devam ettiği açıklandı.
EGEEN – İki üretim tesisinde devam etmekte olan kısa çalışma uygulaması Serbest Bölgede yer alan fabrikası için sona erdirildiği, Pınarbaşı Fabrikasında kısa çalışma uygulaması devam edeceği açıklandı.
EGEEN – Şirketin 2. Çeyrek bilançosunu KAP’ta açıklaması için 3 Eylül’e kadar istediği ek süre SPK tarafından uygun görüldü.
EGEEN – Yatırım teşvik belgesi kapsamında, yerli alım listesinin 582.000 TL arttırılması ve bir yıl ek süre verilmesi konusunda başvuruda bulunulduğu, Pınarbaşı Merkez Üretim Tesisindeki modernizasyon çalışmalarının devam ettiği açıklandı.
EGEEN – Pınarbaşı Fabrikasında kısa çalışma uygulamasının sona erdirildiği açıklandı.
EGEEN – İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında şirketin Pınarbaşı ve Serbest Bölge de yer alan üretim tesislerinde herhangi bir can ve mal kaybı meydana gelmediği açıklandı.
EGEEN – Şirketin Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın başlattığı, "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasına 500.000 TL bağış yapacağı açıklandı.
EGEEN – Şirket bağlı ortaklığımız Ege Tech Ltd.’nin nakit sermaye artırımına, şirketin 144.000 dolar iştirak etmesine karar verildiği açıklandı.
EGEEN – Pınarbaşı ve Serbest Bölge fabrikalarında, yıllık izin, periyodik bakım faaliyetleri ve yıl sonu sayım işlemlerinin yapılması amacıyla, 29 Aralık – 4 Ocak tarihleri arasında üretime ara verileceği açıklandı.
Sayfa: 1 2