Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: DMSAS Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
DMSAS – Şirketin Avrupa ve Türkiye'de bulunan müşterilerinde meydana gelen üretim aksamaları nedeniyle Bilecik‘teki fabrikada ikmal ve talaşlı imalat tesisleri hariç olmak üzere döküm hatlarında 25 Mayıs’a kadar üretim faaliyetlerinin durdurulmasına karar verildi.
DMSAS yorum, DMSAS forum, DMSAS hisse, DMSAS borsa, DMSAS haber
DMSAS – Bilecik Vezirhan’da yer alan fabrikada ikmal ve talaşlı imalat tesisleri hariç olmak üzere döküm hatlarında 15 Haziran’a kadar üretim faaliyetlerine ara verilmesine karar verildiği açıklandı.
DMSAS – Bilecik Vezirhan’daki fabrikanın ikmal ve talaşlı üretim birimleri hariç döküm hatlarındaki üretim duruşunun, 22 Haziran’a kadar uzatıldığı açıklandı.
DMSAS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 80 milyon TL’den 105 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da onaylandı.
DMSAS – Yurtiçi ve yurtdışı müşterilerinden gelen geri bildirim ve sipariş durumları kapsamında Bilecik Vezirhan’daki fabrikada ikmal ve talaşlı imalat tesisleri hariç olmak üzere 16 – 20 Temmuz tarihleri arasında döküm faaliyetlerinde üretime ara verileceği açıklandı.
DMSAS – Şirketin TSE tarafından yapılan ''Covıd-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Denetimleri'' kapsamında ''COVID -19 Güvenli Üretim Belgesi''ni almaya hak kazandığı açıklandı.