Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: SKBNK Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
SKBNK  Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arz başvurusunun coronavirüs salgınının yarattığı olumsuz koşullar nedeniyle, şirketin 30.06.2020 finansal tabloları ile yeniden yapılması talebi SPK tarafından uygun görüldü.
SKBNK yorum, SKBNK forum, SKBNK hisse, SKBNK borsa, SKBNK haber
SKBNK – 52 gün vadeli 250 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
SKBNK – Fitch tarafından bankanın "B-" olan Uzun Vadeli Yerel ve Yabancı Para İhraççı Temerrüt Notu, "B" olan Kısa Vadeli Yerel ve Yabancı Para İhraççı Temerrüt Notu, "b-" olan Finansal Kapasite Notu, "BB+(tur)" olan Uzun Vadeli Ulusal Derece Notu ve Sermaye Benzeri Tahvil Notu'nu negatif yönlü izlemeye alındığı ; ayrıca Banka'nın Sermaye Benzeri Tahvil Notu'nun derecelendirme kriterlerinde yapılan bir güncelleme nedeniyle "CCC+"dan "CCC"ye revize edildiği açıklandı.
SKBNK – Bankanın ana hissedarlarından Kazakistan Ulusal Varlık Fonu Samruk-Kazyna'ya ait %19,37 oranındaki bankanın ortaklık paylarının tamamının Samruk-Kazyna Invest LLP'ye devrine ilişkin, Kazakistan Ulusal Varlık Fonu Samruk-Kazyna ve Samruk-Kazyna Invest LLP arasında gerekli karar alınmış olup anılan devre ilişkin başvuru BDDK tarafından onaylandı.
SKBNK – Esas Sermaye sistemine tabi olan Bankanın 2,5 milyar TL tutarında kayıtlı sermaye sistemine geçmesi için gerekli başvuruların yapılmasına karar verildiği açıklandı.
SKBNK – Esas Sermaye sistemine tabi olan Bankanın 2,5 milyar TL tutarında kayıtlı sermaye sistemine geçmesi için BDDK ve SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
SKBNK – Esas Sermaye sistemine tabi olan Bankanın 2,5 milyar TL tutarında kayıtlı sermaye sistemine geçmesi için BDDK ve SPK’ya yapılan başvurular onaylandı.
SKBNK;
- 196 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.
- Esas Sermaye sistemine tabi olan Bankanın 2,5 milyar TL tutarında kayıtlı sermaye sistemine geçmesi için BDDK ve SPK’ya yapılan başvuruların onaylanmasının ardından sözleşme tadili için Bakanlığa başvuruda bulunulduğu açıklandı
SKBNK – Sermaye artırımından elde edilecek fonun bankanın yasal sınırların üzerinde olan sermaye yeterliliği rasyolarının daha kuvvetlendirerek, Banka’nın mevcut ve potansiyel kredi taleplerinin karşılanarak Türkiye ekonomisinin güçlendirilmesi amacıyla kullanılacağı açıklandı.
SKBNK – Bankanın elinde bulunan SEKFK B grubu paylarından 6.965.000 TL nominal bedele kadar satış yapılmasına ilişkin pay satış bilgi formu kapsamında SPK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.
Sayfa: 1 2