Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: OYLUM Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
OYLUM   İşleme İzin Belgesi kapsamında 2,1 milyon dolar tutarında ihracat taahhüdünün yerine getirildiği ve belgenin kapatıldığı açıklandı.
OYLUM yorum, OYLUM forum, OYLUM hisse, OYLUM borsa, OYLUM haber
OYLUM – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 60 milyon TL’den 120 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında SPK’ya başvuru yapıldı.
OYLUM – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 60 milyon TL’den 120 milyon TL’ye yükseltilmesi kapsamında yapılan başvuru SPK tarafından onaylandı.
OYLUM – Sermaye artırımından elde edilen 13,9 milyon TL fonun 7 milyon TL’si ile işletme sermayesinin güçlendirildiği, 1,6 milyon TL’sinin yeni yatırım finansmanında kullanıldığı, 5,3 milyon TL’sinin ise finansal borçların azaltılmasında kullanıldığı açıklandı.
OYLUM;
- Yatırım Teşvik Belgesi kapsamındaki yeni bisküvi üretim hattının fabrikaya teslim edildiği ve montaj çalışmalarının başlatıldığı, yeni üretim hattının montajının 1 ay içerisinde tamamlanması ve üretime alınmasının planlandığı, bisküvi üretiminin de %100'e yakın artmasının beklendiği açıklandı.
- İdlib'de yaptırılacak olan briket ev kampanyasına Şirketin de 10 ev ile katkı sağlamasına ve bu hususta bağış yapılmasına karar verildiği açıklandı.
OYLUM – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 60 milyon TL’den 120 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul’da onaylandı.
OYLUM – Sermaye artırımından elde edilen 13,8 milyon TL fonun 7,0 milyon TL’sinin işletme sermayesinin güçlendirilmesinde, 5,3 milyon TL’sinin finansal borçların azaltılmasında, 1,5 milyon TL’sinin ise yeni yatırımların finansmanında kullanıldığı açıklandı.
OYLUM – Aralık 2017 tarihinde alınan Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında 4,2 milyon TL tutarında yatırımın tamamlanıp ilgili belgenin tamamlama vizesinin yapıldığı açıklandı.
OYLUM – Şirketin Nisan 2020’den Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan aldığı Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında "Un Stoklama Siloları" yatırımının tamamlandığı açıklandı.
OYLUM – Şirketin daha önce kapama vizesini gerçekleştirdiği yatırım teşvik belgesi kapsamında SGK’dan alınan yazıya istinaden Ağustos 2025 dönemine kadar 840.837 TL tutarında SGK primi indiriminden yararlanmasına uygunluk verildiği açıklandı.
Sayfa: 1 2