Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: ERBOS Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ERBOS  Şirket kayıtlı sermaye tavanının 20 milyon TL’den 40 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul tarafından onaylandı.
ERBOS yorum, ERBOS forum, ERBOS hisse, ERBOS borsa
ERBOS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 20 milyon TL’den 40 milyon TL’ye yükseltilmesi işlemi Ticaret Sicil’de tescil edildi.
ERBOS – Kayseri Merkez fabrikasında 3 vardiya, Serbest Bölge fabrikasında ise 2 vardiya olmak üzere üretim faaliyetine tekrar başlandığı açıklandı.
ERBOS – Şirketin Merkez Fabrikasına 3386 kW ve Serbest Bölge Şubesine 300 kW olmak üzere öz tüketim amaçlı çatı GES için Kayseri ve Civarı Elektrik ile sözleşme imzalandığı, sözleşmenin tarihi itibariyle 2 yıl içerisinde yatırımın tamamlanarak geçici kabulünün yapılmasının gerektiği açıklandı.
ERBOS – Şirketin Merkez Fabrikasına 3386 kW öz tüketim amaçlı çatı GES yapımı İşleri'ne yönelik 2,1 milyon dolar tutarında iş teklifi veren CNS Solar ile şirket arasında sözleşme imzalandığı açıklandı.
ERBOS – Zonguldak Ereğli'deki 5.354 m2’lik Yatırım Amaçlı Gayrimenkulün 2,3 milyon TL’ye satıldığı açıklandı.
ERBOS – İbrahim Göknar tarafından 156.812 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,78’e yükseldi.
ERBOS – Şirketin Çinko Oksit Geri Kazanım Tesisi’nin piyasa şartlarındaki bozulma nedeniyle bakıma alınması kapsamında, tesisin faaliyetlerine düşük kapasite ile devam etmeye başladığı açıklandı.