ERBOS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 20 milyon TL’den 40 milyon TL’ye yükseltilmesi Genel Kurul tarafından onaylandı.
ERBOS yorum, ERBOS forum, ERBOS hisse, ERBOS borsa
ERBOS – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 20 milyon TL’den 40 milyon TL’ye yükseltilmesi işlemi Ticaret Sicil’de tescil edildi.
ERBOS – Kayseri Merkez fabrikasında 3 vardiya, Serbest Bölge fabrikasında ise 2 vardiya olmak üzere üretim faaliyetine tekrar başlandığı açıklandı.
ERBOS – Şirketin Merkez Fabrikasına 3386 kW ve Serbest Bölge Şubesine 300 kW olmak üzere öz tüketim amaçlı çatı GES için Kayseri ve Civarı Elektrik ile sözleşme imzalandığı, sözleşmenin tarihi itibariyle 2 yıl içerisinde yatırımın tamamlanarak geçici kabulünün yapılmasının gerektiği açıklandı.
ERBOS – Şirketin Merkez Fabrikasına 3386 kW öz tüketim amaçlı çatı GES yapımı İşleri'ne yönelik 2,1 milyon dolar tutarında iş teklifi veren CNS Solar ile şirket arasında sözleşme imzalandığı açıklandı.
ERBOS – Zonguldak Ereğli'deki 5.354 m2’lik Yatırım Amaçlı Gayrimenkulün 2,3 milyon TL’ye satıldığı açıklandı.
ERBOS – İbrahim Göknar tarafından 156.812 adet pay alınırken, şirket sermayesindeki payı %5,78’e yükseldi.
ERBOS – Şirketin Çinko Oksit Geri Kazanım Tesisi’nin piyasa şartlarındaki bozulma nedeniyle bakıma alınması kapsamında, tesisin faaliyetlerine düşük kapasite ile devam etmeye başladığı açıklandı.