Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: DESA Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2 3
DESA Geri alım programının Genel Kurul kararı ile sonlandırıldığı açıklandı.
DESA yorum, DESA forum, DESA hisse, DESA borsa
DESA – İstanbul Suadiye, Göztepe ve Beyoğlu mağazalarının kısmi zamanlı olarak (12:00 – 18:00) açılacağı, 1 Haziran itibariyle tüm mağazaların açılmasının planlandığı açıklandı.
DESA – İstanbul Marmara Forum AVM’deki ve İstanbul Kartal’daki mağazaların kapatılmasına karar verildiği açıklandı.
DESA – Kısa Çalışma Ödeneği kapsamında yapılan başvuru İş – Kur tarafından onaylandı.
DESA hisse forum
DESA – Desa ve Samsonite mağazalarının kısmi süreli hizmet vermeye başladığı, Desa mağazalarının 3 tanesinin, Samsonite mağazalarının havalimanları dahil 7 tanesinin işletmeye açılmadığı belirtildi.
DESA – Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in 2020 yılına ilişkin "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışması kapsamında, şirketin listede Türkiye’nin en değerli 98. markası olarak yer aldığı açıklandı.
DESA – Akmerkez AVM’de 1 adet Desa mağazası açıldı.
DESA – Salgın nedeniyle üretim faaliyetlerine ara verilen 3 fabrikanın, normalleşme süreci kapsamında kısmen üretime başladıkları açıklandı.
DESA – Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne 3 ay süreli 1 adet Desa Mağazası açıldı.
DESAS – salgın ve ardından yeni normalleşme sürecinde Şirketin maliyet düşürücü tedbirler alarak giderleri minimize etmeye çalıştığı, dünya ticaretinin daralması nedeniyle ihracata dayalı sektörlerin salgından olumsuz etkilenmesiyle şirketin faaliyetlerinde büyük yer kaplayan Rusya'da olumsuz pandemi koşullarının devam ettiği, oluşabilecek gelir azalmalarını önlemek için, gelir artırıcı çalışmalar yapılmasına, yeni normalleşme sürecinde öne çıkan sektörlerden elektrikli otomotiv sanayi ve gıda üretim-dağıtım sanayinde yatırım ve iş olanaklarının araştırılmasına karar verildiği açıklandı.
Sayfa: 1 2 3