AVGYO – Şirket portföyünde yer alan ve İstanbul Metrocity İş Merkezi’ndeki 95 m2’lik dairenin, mevcut kiracı MTRYO,’ya aylık 10.925 TL’ye 1 yıllığına kiralanmasına karar verildi.
AVGYO ;
Gürcistan’da kurulu olan Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC Şirketi'nin alımına ilişkin tescil işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.
Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul ile Joy Hotel Batumi’nin Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul unvanı altında birleşmesine karar verildiği açıklandı.
AVGYO yorum, AVGYO forum, AVGYO hisse, AVGYO borsa
AVGYO – Antalya Alanya’daki 4 dairenin yıllık toplamda 147.100 TL’ye AVTUR’a 1 yıllığına kiralanmasına karar verildi.
AVGYO – Samsun İlkadım’daki iki adet akaryakıt istasyonunun yeni kira değerlemesi sonrasında güncel tutardan kiraya verilmesi için ihale yöntemi ile teklif toplanmasına karar verilirken,
mevcut kiracı MEPET’in, kira sözleşmesinin ihale süreci sonuna kadar aynı şartlarla devam edeceği ve mevcut kira sözleşmesinin ihale süreci sonunda feshedileceği açıklandı.
AVGYO – Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul ile Joy Hotel Batumi’nin Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemlerinin tamamlandığı açıklandı.
AVGYO – Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılmasına karar verildiği açıklandı.
AVGYO – Şirket paylarının tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC’in Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
AVGYO – Şirketin Gürcistan'da kurulu bağlı ortaklığı olan Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım Şirketi'nin unvanının Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC olarak değiştirildiği açıklandı.
AVGYO – Samsun Çarşamba’daki Betonarme 6 Katlı Okul ve Arsasının Çarşamba Vefa Eğitim Kurumları’na 1 yıllığına kiraya verilmesine karar verildi.
AVGYO – Samsun İlkadım’daki gayrimenkul üzerindeki iki adet akaryakıt istasyonunun ihale yöntemi ile teklif toplanmasına karar verilmesi kapsamında, ihale süreçlerinin uzun olması sebebiyle ihale usulü ile teklif toplanmasından vazgeçilmesine karar verildiği açıklandı.