Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: FMIZP Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
FMIZP  Salgın nedeniyle Kocaeli İzmit’teki fabrikanın üretim faaliyetlerine ara verme süresinin 11 Mayıs’a uzatıldığı, Arslanbey fabrikasının üretim faaliyetlerine devam ettiği açıklandı.
FMIZP – Salgın nedeniyle Kocaeli İzmit fabrikasının üretim faaliyetlerinin durdurulma süresinin 27 Mayıs’a uzatıldığı, Arslanbey fabrikasında ise üretim faaliyetlerinin devam ettiği açıklandı.
FMIZP – salgın nedeniyle otomotiv üreticilerine yapılan satış ve teslimat süreçlerindeki aksamaların devam etmesi sebebiyle, İzmit’teki fabrikanın üretim faaliyetlerine ara verme süresinin 8 Haziran’a kadar uzatıldığı açıklandı.
FMIZP hisse forum, FMIZP yorum, FMIZP haber
FMIZP – Coronavirüs salgını nedeniyle otomotiv üreticilerine yapılan satış ve teslimat süreçlerindeki aksamaların devam etmesi sebebiyle, İzmit’teki fabrikanın üretim faaliyetlerine ara verme süresinin 29 Haziran’a kadar uzatıldığı açıklandı.
FMIZP – Otomotiv üreticilerine yapılan satış ve teslimat süreçlerindeki aksamaların devam etmesi sebebiyle, Kocaeli İzmit’teki fabrikanın üretim faaliyetlerine ara verme süresinin 13 Temmuz’a kadar uzatıldığı açıklandı.
FMIZP – Kocaeli İzmit fabrikasındaki üretim faaliyetlerine ara verme süresinin 20 Temmuz’a uzatıldığı, 20 Temmuz’dan itibaren kısmi olarak üretime açılacağı açıklandı.
FMIZP – VBTS kapsamında şirket paylarına 12 Ağustos’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, mevcut durumda tüm paylarda SPK kararı gereği açığa satış yasağı bulunmakta