Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: OLMIP Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
OLMIP  Şirketin ana hissedarı I.P. Container Holdings S.L. tarafından, OLMIP’te sahibi olduğu paylarının satışı için, potansiyel yatırımcılara satış veya Borsa İstanbul'un ilgili pay piyasasında satış dahil olmak üzere, stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal danışmanların yetkilendirildiği açıklandı.
OLMIP yorum, OLMIP hisse forum, OLMIP borsa, OLMIP haber, OLMIP bist
OLMIP – Borsa tarafından şirket paylarına 8 Ocak’a kadar tek fiyat işlem yöntemi ve emir değiştirme tedbiri getirildi.
OLMIP – I.P. Container Holdings tarafından OLMIP’teki borsada işlem gören nitelikteki paylarının bir kısmını satmaya ve gelecekteki Borsa İstanbul satışları için ilave OLMIP paylarının Borsada işlem gören nitelikte paya dönüştürülmesine karar verildiği açıklandı.
OLMIP – Şirketin ana hissedarı I.P. Container Holdings S.L. tarafından, OLMIP’te sahibi olduğu paylarının satışı için, potansiyel yatırımcılara satış veya Borsa İstanbul'un ilgili pay piyasasında satış dahil olmak üzere, stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal danışmanların yetkilendirildiğinin açıklanması kapsamında bağlayıcı olmayan belirleyici teklifleri ileten potansiyel alıcıların bir kısmı ile paylarının satışı için görüşmelere devam etme kararı alındığı açıklandı
OLMIP – Şirketin ana hissedarı I.P. Container Holdings S.L. tarafından, OLMIP’te sahibi olduğu paylarının satışı için, potansiyel yatırımcılara satış veya Borsa İstanbul'un ilgili pay piyasasında satış dahil olmak üzere, stratejik opsiyonların değerlendirilmesi amacıyla finansal danışmanların yetkilendirildiğinin açıklanması ve bağlayıcı olmayan belirleyici teklifleri ileten potansiyel alıcıların bir kısmı ile paylarının satışı için görüşmelere devam etme kararı alınması kapsamında satış işlemlerinin 2021 yılının ilk yarısına kadar tamamlanmasının planlandığı açıklandı.
OLMIP – Sermaye artırımından elde edilen 164,0 milyon TL fonun banka kredi ödemelerinde kullanıldığı açıklandı.
OLMIP – Şirket ile Sendikası arasında 5. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 16 Aralık’ta başlanacağı açıklandı.
OLMIP – I.P Contanier’in şirketteki paylarının tamamının Mondi Corrugated’a satılmasına karar verildiği belirtilirken, %90,37 pay için satış bedelinin 66,4 milyon euro olarak belirlendiği açıklandı.