Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: OSTIM Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
OSTIM  Şirket personelinin Kısa Çalışma Ödeneği süresinin 1 ay uzatıldığı açıklandı.
OSTIM yorum, OSTIM hisse forum, OSTIM borsa, OSTIM haber, OSTIM bist
OSTIM – Şirket tarafından kalıp imalatı alanında faaliyet gösterecek, sermayesinin tamamı şirkete ait olacak bir şirketin kurulmasına, kuruluş aşamasındaki süreçlerin Genel Müdürlük tarafından yürütülmesine karar verildiği açıklandı.
OSTIM – Sermaye artırım işlemlerin ile ilgili süreçlerin yürütülmesi konusunda aracı kurum ile Aracılık Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
OSTIM – 1 milyon TL sermayeli Ostim Kalıpçılık Yatırım Anonim Şirketi unvanlı şirket kurulmasına karar verildiği açıklandı.
OSTIM – Ostim Kalıp Yatırım Sanayi Anonim Şirketi unvanı ile kurulan Şirketin Ticare Sicil’de tescil edildiği açıklandı.
OSTIM – Şirket bağlı ortaklığı Ostim Kalıp Yatırım Sanayi Anonim Şirketi unvanı ile kurulan Şirketin TTSG’de ilan edildiği açıklandı.
OSTIM – Sermaye artırımından elde edilmesi beklenen 57,2 milyon TL fonun 10 milyon TL’sinin finans yapısının güçlenmesi için borç geri ödemelerinde, 47,2 milyon TL’sinin ise yeni iştirak ve gayrimenkul yatırımı yapılmasında ve bağlı ortaklıkların geliştirilmesinde kullanılacağı açıklandı.
OSTIM – Şirketin sermayesinin tamamına sahip olduğu Ostim Kalıp’ın 2020 – 2023 tarihleri arasında geçerli ve toplam 3,2 milyon TL’lik sabit yatırım tutarı ile 5 personel istihdamını içeren Yatırım Teşvik Belgesi alındığı açıklandı.
OSTIM – Sincan’daki 18.561 m2‘lik arsa sahipleri Ceceli Demir Sanayi ve Emek Boru Makine ile Kat Karşılığı İnşaat Projesi konusunda görüşmeler başlatılmasına karar verilmesi kapsamında, 12.226 m2 arsada kat karşılığı inşaat yapım işinin şirket OSTIM tarafından üstlenilmesine, yapılacak fabrika binasının tamamının Arsa Sahiplerine bırakılmasına karar verildiği açıklandı.
OSTIM – Sincan’daki 18.561 m2‘lik arsa sahipleri Ceceli Demir Sanayi ve Emek Boru Makine ile Kat Karşılığı İnşaat Projesi konusunda görüşmeler başlatılmasına karar verilmesi kapsamında, 12.226 m2 arsada kat karşılığı inşaat yapım işinin şirket OSTIM tarafından üstlenilmesine, yapılacak fabrika binasının tamamının Arsa Sahiplerine bırakılmasına karar verilmesi sonrasında, arsa sahipleri ile imzalanan sözleşme hükümlerine göre yapımı gerçekleştirilecek inşaatın Fırat Tahin ve Susam Sanayi’ye alt yüklenici olarak kat karşılığı usulü ile yaptırılmasına, mal sahipleri ile Şirket arasında imzalanan Sözleşme hükümleri, her türlü malzeme, ekipman ve sistemin temin ve tedarik edilmesi, projelendirme, ruhsat ve izinlerin alınmasını kapsayacak şekilde Alt Yüklenici olarak inşaatın yapımını üstlenen Fırat Tahin Susam Sanayi yerine getirileceği belirtilirken, Düzenleme Şeklinde Kat Karşılığı İnşaat ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandığı açıklandı.
Sayfa: 1 2