BNTAS – 2019 yılı Kurumlar vergisi beyannamesinin düzeltilerek 2019 yılı vergi matrahındaki değişiklikten dolayı vergi tutarında 155.978 TL’lik artış olduğu açıklandı.
BNTAS yorum, BNTAS hisse forum, BNTAS borsa, BNTAS haber
BNTAS – Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasının yenilendiği açıklandı.
BNTAS – Şirketin Ofset tesislerinin kapasitesinin artırılması amacıyla gerekli altyapı ve inşaat faaliyetlerinin yapılması yanında yeni lak hattı alınarak baskı kapasitesinin artırılması, kutu tesislerinde tam otomatik kapak hattı ve eklerinin alınması, baskı maliyetlerimizin azaltılması amacı ile kendi kesim hattımızın kurulması, üretim yerleri çeşitlendirme konusunda fizibilite çalışmalarının yapılması, ürün çeşitlendirme konularında üretim ve pazar olanaklarının araştırılması, projelendirilmesine karar verildiği açıklandı.
BNTAS – Ofset Tesisleri için alınan 8,9 milyon TL tutarlı Yatırım Teşvik Belgesinin toplam yatırım tutarının revize edilerek 10,6 milyon TL’ye, Kutu Tesisleri için alınan 18,0 milyon TL tutarlı Yatırım Teşvik Belgesinin toplam yatırım tutarının revize edilerek 56,8 milyon TL’ye yükseltildiği açıklandı.
BNTAS – Sermaye artırımından elde edilecek fonun 6,0 milyon TL’si ile Ofset tesislerinin kapasite artışında, 5,0 milyon TL’sinin kesim hattının kurulmasında, 4,0 milyon TL’sinin kutu tesislerinde tam otomatik kapak hattı ve eklerinin alınması ve alt yapının kurulmasında, 3,0 milyon TL’sinin üretim çeşitlendirmesinde, 3,0 milyon TL’sinin bina inşaatında, 1,0 milyon TL’sinin enerji ve alt yapı giderlerinde kullanılmasının planlandığı açıklandı.
BNTAS – Şirketin yatırım listesinde bulunan makinelerden 5 milyon TL tutarında kapak hattı ve Eco 60 delme hattı siparişlerinin verildiği ve üretici firma tarafından makinelerin üretimine başlandığı açıklandı.
BNTAS – Şirket tarafından Balıkesir Bandırma’daki 5 gayrimenkulün piyasa rayiç değerinin tespitini kapsayan "Değerleme / Ekspertiz Raporunun" hazırlanması amacıyla Rota Taşınmaz Değerleme ile sözleşme imzalanmasına , Balıkesir’deki kutu fabrikasında bulunan makine-tesis-demirbaş ve taşıt araçları, Balıkesir Örnek Sanayi Sitesi’ndeki metal ofset baskı fabrikasında bulunan makine-tesis-demirbaş ve taşıt araçlarının piyasa rayiç değerinin tespitini kapsayan "Değerleme / Ekspertiz Raporunun" hazırlanması amacı ile Aden Gayrimenkul Değerleme ile sözleşme imzalanmasına karar verildiği açıklandı.