Son Dakika Borsa Forum, Hisse Forum

Tam Versiyon: SNKRN Şirket Haberleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
SNKRN  Borsa tarafından şirket paylarına 14 Temmuz’a kadar açığa satış, kredili işlem yasağı ve brüt takas tedbiri getirildi.
SNKRN yorum, SNKRN hisse forum, SNKRN borsa, SNKRN haber
SNKRN – SPK tarafından Şirket’in finansal raporlarındaki mali zararlardan kaynaklanan ertelenmiş vergi varlığına ilişkin olarak yapılan inceleme kapsamında şirketin 2019/12 dönemi finansal tablolarında aktifleştirilen ve 2020 (1,7 milyon TL) ile 2021 (4,8 milyon TL) yıllarında zamanaşımına uğrayacak olan toplam 6,5 milyon TL tutarındaki kullanılmamış birikmiş mali zararlarına ilişkin 1,4 milyon TL tutarındaki ertelenmiş vergi varlığının aktifleştirilmemesi ve kamuya açıklanacak ilk finansal raporlarında düzeltilmesi konusun Şirket’e bildirilmesine karar verildi.
SNKRN;
- Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu’na 370.000 adet A grubu paylarının Hüseyin Ural Aküzüm’e pay fiyatı 2,94 TL olmak üzere 1,1 milyon bedelle devredilmesine karar verildi.
- Sermaye artırım sürecinin devam ettiği açıklandı.
SNKRN – 2. Çeyrek bilançosunun KAP’ta açıklanması için 2 Eylül’e kadar istenen ek süre SPK tarafından uygun görüldü.
SNKRN – Şirket Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ural Aüzüm’e ait ve Şirket'in 7,8 milyon TL sermayesinin % 4,77'sine karşılık gelen 370.000 adet A grubu imtiyazlı payların Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu’na 1,3 milyon TL ile devredilmesine karar verildiği açıklandı.
SNKRN – Şirket Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih Erk'e ait ve Şirket'in sermayesinin %3,23'üne karşılık gelen 250.000 adet A grubu imtiyazlı payların Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çobanoğlu’na 965.000 TL bedelle devredilmesine karar verildiği açıklandı.
SNKRN – Semih Erk'e ait 250.000 adet A grubu imtiyazlı payların Bülent Çobanoğlu'na devri sonucunda Pay Alım Teklifi Tebliği kapsamında SPK’ya çağrıdan muafiyet talebinde bulunulduğı açıklandı.
SNKRN – Şirketin Vergi Dairesi ve SGK borçlarının yapılandırılması amacıyla, kendisi ve bağlı ortaklığı Senkron Bina Teknolojileri adına başvuru yaptığı açıklandı.
SNKRN – Borsa tarafından şirket paylarına 8 Mart’a kadar internet emir yasağı, emir değiştirme tedbiri ve piyasa emri ile piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması tedbirleri getirildi.
SNKRN – Şirketin SGK’ya 1,1 milyon TL’lik borçlarının yapılandırılması amacıyla, Şirket ve Bağlı Ortaklığı Senkron Bina Teknolojileri ilgili yapılan başvurunun onaylandığı açıklandı.
Sayfa: 1 2